Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Helt Anonym Stofbehandling

Har du arbejde eller er under uddannelse? Fylder hash, kokain, amfetamin eller andre stoffer for meget i din tilværelse? Hvis du kan svare ja til ovenstående, og du er indstillet på at reducere eller stoppe dit forbrug af stoffer, så kan du modtage gratis, anonym stofmisbrugsbehandling. Du kan vælge at modtage din behandling i Helt Anonym Ikast-Brande eller hos Helt Anonym Århus. Du skal ikke opgive dit CPR-nummer for at modtage behandling.

Helt Anonym rådgivning og behandling. Ring 2090 5950

I Helt Anonym er der ingen registrering af dit navn og cpr. nr. og Helt Anonym tilbuddet er for alle som oplever at have et problematisk brug af stoffer hvis:

 

- du er over 18 år og bosat i Ikast-Brande kommune

- du har et problematisk forbrug af euforiserende stoffer

- du har ikke yderligere sociale problemer der kræver hjælp

- du har typisk ikke været i behandling før

- du er i arbejde eller under uddannelse

- du er interesseret i at indgå i gruppebehandling,

 

Første samtale foregår et neutralt sted i kommunen. På dette møde aftales det videre forløb. 

Ved første kontakt til Helt Anonym: læg gerne en besked på vores telefonsvarer eller send en sms til tlf. 2090 5950. Vi ringer tilbage inden for 24 timer på alle hverdage. Tid og sted hvor vi kan mødes, aftales når vi ringer tilbage til dig.

 

Center for Rusmiddelbehandling
Svaneparken 8
7430 Ikast
Tlf: 9960 3850
E-mail: cfr@ikast-brande.dk