Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nyttige links

 

Unges og rusmidler: Hjemmesiden henvender sig primært til fagpersoner der arbejder med unge, men er også et godt inspirationsmateriale til opgave- og projektskrivning:
http://socialstyrelsen.dk/unge/rusmidler

Sundhedsstyrelsen: Hjemmesiden henvender sig til alle, der ønsker information om alkohol, tobak og narkotika. Klik på fanen sundhed og behandling på sundhedsstyrelsens hjemmeside, for mere viden: http://sundhedsstyrelsen.dk/da/sundhed-og-livsstil

Socialstyrelsen: Hjemmesiden formidler aktuel viden omkring misbrug af såvel alkohol- som stofmisbrug: http://socialstyrelsen.dk/voksne/stof-og-alkoholmisbrug

Netstof: Netstof henvender sig til unge mellem 15 og 24 år. Siden tilbyder information og rådgivning om alkohol, hash og andre stoffer.
http://netstof.dk/

Alkolinjen: Alkolinjen.dk er udviklet med det formål, at borgere med alkoholproblemer og pårørende til drikkende, kan få rådgivning og henvisning anonymt, gratis og uafhængigt af hvor i landet de befinder sig. Siden henvender sig både til voksne og unge.
http://www.alkolinjen.dk/

Center for Rusmiddelbehandling
Svaneparken 8
7430 Ikast
Tlf: 9960 3850
E-mail: cfr@ikast-brande.dk